1 Martie

Nu stiu tu cum te simti, dar pe mine iarna ma scoate din minti. Nu am nimic cu ea, dar mi-ar placea sa dispara din viata mea asa cum mi-ar placea sa dispara kilogramele in plus dupa o saptamana de vacanta in care n-am mancat decat pizza si paste. Pielea mi se usuca, mintea mi se intreaba cand o sa se termine frigul iar sufletul imi spune fuuuugi! Fuuuugi in tarile calde, ca doar pasarile alea de pleaca n-or fi toate tampite, nu?

Dar dupa zile si zile de frig, saptamani si luni de vreme uracioasa, vine ea – PRIMAVARA.

Pentru mine primavara incepe la 1 martie, indiferent ca sunt -16 grade si ninge ca in povesti (povestile alea cu stafii si monstrii, ca eu poveste frumoasa cu ninsoare n-am prea vazut, dar asta ramane intre noi). De ce se intampla asta?

Pentru ca in secunda in care mi-au pasit picioarele in ziua de 1 a lunii a3a din an, totul se schimba in mintea mea. Stiu ca frigul o sa treaca. O sa renasca toata natura si cu ea o sa renasc si eu. Daca pentru majoritatea 1 ianuarie este momentul in care iti stabilesti prioritatile si iti faci planuri pentru urmatorul an, la mine toata organizarea se petrece pe 1 martie 🙂 – cam intarziata stiu 🙂

Pe 1 martie primesc mereu flori si cum ador tot ce tine de primavara, automat ma transpune intr-o poveste plina de viata.

Viata! Aceasta este esenta primaverii.

Iti doresc sa ai o primavara minunata, plina de soare si voie buna, in suflet, indiferent de vreme.

Prima vara cu noroc draga mea! Si nu uita, daca ai nevoie de un dar special pentru 1 sau 8 martie, le gasesti pe toate aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *