Nunta – Cum aleg?

Nu..nu. Nu sotul! Acela este stiut deja.

Dar eu cred ca in momentul in care ai spus “DA”, fara ca macar sa poti sa te eschivezi, viata ta se transforma intr-o complicaciune incredibiloimposibilocenaibaaleg. Nu pentru ca ai avea dubii cu privire la iubirea voastra, dar sincer acum, daca nu te gandesti de 500 de ori pe zi ce nuante sa fie florile sau ce huse de masa ar trebui sa alegi, eu ma apuc de gatit! (Da, e o amenintare la adresa securitatii nationale 🙂 )

Daca si tu esti in punctul mai sus descris, iti vin in ajutor ca o zana in forma de hipoptam cu tutu de balerina.

Stii cum fac eu cand nu ma pot hotari? Inchid ochii. Si prima alegere care imi vine in minte…e clar ca trebuie sa o refuz. De ce? Pentru ca e ratiunea care imi spune “poate ar fi mai bine sa…” In total dezacord cu simtirea, care stie foarte clar ce imi place! Suna straniu, dar nu e. Tot eu imi pastrez in farfurie cea mai buna bucatica la sfarsit, ca sa o pot molfai si degusta in pace atunci cand termin macarea 🙂 asa-i si cu dorintele. Nu ies la iveala chiar imediat, sa le vada ochiul. Le vede inima.

Orice ai decide insa, incearca sa creezi o poveste, in care fiecare cuvintel sa fie in armonie cu celalalt. In cazul tau povestea este tematica nuntii iar cuvintele sunt detaliile ei: rochia, locul ales, invitatiile, florile, culorile, decorul, muzica. E minunat cand toate, puse cap la cap, spun povestea voastra.

Nunta e despre voi, sa nu uiti asta. Parca nu mai e asa greu sa decizi daca treci totul prin filtrul povestii voastre, nu? Tu si el o stiti cel mai bine. Lasa-i si pe ceilalti sa vada mici indicii, simboluri ici colo. Nimic nu face o nunta mai frumosa decat amprentele iubirii.

Daca ai nevoie de decoratiuni personalizate special pentru voi, pe care sa le combini cu restul elemntelor, ai toate colectiile aici.

Si nu uita: Iubeste Zambeste Viseaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *