Fa-ti ziua mai buna cu un singur obicei simplu

Stii si tu cum e sa fii cu moralul sub nivelul marii. Nu o data ti se intampla sa te trezesti fara niciun chef de viata, de parca tot Universul se intoarce impotriva ta. Te uiti in oglinda si ai senzatia ca ai cu cel putin 3 riduri in plus, 7 kilograme adaugate, 900 de fire de par cazute. Oh da. Si inca ceva. Dintii aia care pareau ieri mai albi sunt galbeni ca lamaia. Treci peste si in timp ce bei cafeaua iti dai seama ca ai uitat, spre exemplu, sa iti pui…chilotii! Oh da, ai dres, ai rochie dar…damn it. Trebuie sa o iei din nou de la capat, si iti cade si cafeaua pe tine ca sa fie treaba treaba! Ai senzatia ca ziua o sa se termine cu o catastrofa nucleara, sau macar cu un tsunami care o sa mature 3 strazi, evident pe una din ele locuiesti tu.

 Fa o pauza. Nu te mai judeca atat. Si invata sa faci pentru tine un lucru minunat. 

Ce ar fi daca de fiecare data cand ai invatat ceva bun in viata ai nota lucrul acela, sub forma de lauda pentru propria-ti persoana? Nu e un lucru marunt sa inveti ceva important. Si ce ar fi daca aceste lucruri notate le-ai pastra intr-o cutie a ta. Biletel cu biletel, toate la un loc. Astfel, atunci cand ziua ta incepe dezatruos si ai senzatia ca lumea o sa se spulbere in mii de bucati, vei avea propria oaza de liniste. Te opresti, deschizi cutia, alegi la intamplare un biletel si citind, iti apare zambetul pe buze. Asa-i ca esti chiar misto?

Esti, crede-ma!


Bucura-te si alege-ti o cutie personalizata special pentru tine sau da-i in dar cuiva drag posibilitatea de a-si face ziua mai frumoasa! Le gaseti aici.

Pentru alte vorbe calde, ne gasesti pe facebook si pe instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *