CONCURS Perfect Women ArtCover& Lecose 

Pentru noi principala sursa de inspiratie esti TU si POVESTEA TA! Stim ca zilele acestea ai putea uneori uita cat de mult inseamna cei dragi pentru tine de fapt, asa ca ne-am gandit sa iti facem o surpriza. O meritati! Si impreuna cu partenerii nostri de la ArtCover ti-am pregatit un poster personalizat la alegere numai bun pentru a il darui celei mai importante femei din viata ta! Sarbatoreste alaturi de noi Femeia Perfecta!

Tot ce trebuie sa faci este:


1. Sa dai like partenerilor Facebook ArtCover si  ultimelor trei postari de pe Facebook Lecose cat si Facebook ArtCover

2. Sa ne lasi un comentariu la poza de concurs in care sa ne spui ce tablou ti-ar placea sa castigi. Le gasesti pe toate AICI

3. Sa dai tag unei persoane pe care chiar o iubesti, indiferent ca vorbim de dragoste de sora sau de mama 🙂 evident fiecare comentariu cu tag este o sansa noua de a castiga si poti participa la concurs:)

Desigur, ne-ar fi de mare folos sa dai share:)

Concursul incepe azi, 21 Februarie si se termina vineri, 26 februarie 2021. Se desfasoara pe Facebook . Castigatorul va fi nominalizat pe Facebook Lecose.

*Atentie, premiul poate fi personalizat cu numele si/sau mesajul dorite de tine. Este gata in maxim 5 zile lucratoare de la confirmarea castigatorilor Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si trebuie sa aiba peste 18 ani. Concursul este destinat doar persoanelor din Romania. Premiul consta intr-un singur tablou la alegere. Transportul este gratuit doar pentru adresele resedinta de judet.

Vezi colectia de tablouri perfecte pentru cei dragi