Cum sa te transformi in propriul tau stapan

Da! Poti! Ce? Sa incepi propria ta afacere.

Nu voi sta sa enumar milioanele de motive pentru care este absolut genial sa ai propria ta afacere, cu siguranta sute sau mii ti-au trecut deja prin minte. O sa le rezum pe toate la atat: daca esti muncitoare si norocoasa poti deveni propriul tau stapan.

Asta este miza cea mai importanta. Sa transformi talentul sau pasiunea pentru o zona de activitate intr-o viata frumoasa in care tu si numai tu decizi cum, cand, unde, dar mai ales de ce.

Sigur…o sa imi spui ca nu ai timp. Ca nu ai idei sau pur si simplu nu te sustine nimeni. Iar eu o sa te contrazic, pentru ca de fapt singurul lucru care iti lipseste este sa arunci la gunoi tot ceea ce ai crezut pana acum si sa iti bagi in minte o singura idee: ca poti sa faci orice iti doresti pe lumea asta.

De ce imi permit sa iti zic asta? Pentru ca si eu am facut-o. Acum mai bine de sapte ani trecusem prin trei job-uri absolut nesatisfacatoare, ultimul fiind cel de receptioner la o companie importanta. Stateam ore cu ochii pe usa de la intrare gandidu-ma cum Dumnezeului am ajuns acolo. Doar na, urata nu eram, proasta nu eram.

Pana cand am inceput sa fac lucruri. In cazul meu, cutii. N-o sa uit niciodata cand mama imi zicea: “nu merg mama florile pe cutii, arata uraaaat!”

Ghici ce? N-au aratat urat, din contra, au iesit atat de frumoase incat oameni din toate colturile au inceput sa le aprecieze. Iar de acolo a fost un singur pas pana la pagina de facebook, blog si mai apoi site. Am renuntat la job-ul pe care il aveam si am construit Le Cose Animate piesa cu piesa, cutiuta langa cutiuta. Au fost unele dintre cele mai grele si mai frumoase momente din viata mea.

Acum am bucuria sa lucrez atat cu mama cat si cu sora mea, sa fac ceea ce imi place si sa imi castig painea facandu-i pe altii sa zambeasca.

Daca si tu vrei sa te transformi in propriul tau stapan, pur si simplu apuca-te de treaba! Fa ceea ce iubesti si striga in gura mare sa afle toata lumea. Anunta-ti prietenii, scrie pe toate retelele de socializare. Invata sa o faci din ce in ce mai bine. Documenteaza-te si fa ce iti place. Indiferent ca ai cinci minute la dispozitie sau ore in sir, dedica-le pasiunii tale.

Si scrie-mi aici 🙂 Daca nu o sa am priceperea sa te sfatuiesc in domeniul tau, cu siguranta te voi sprijini cu multa voie buna. Pentru ca poti. Pentru ca esti minunata si poti muuult mai decat iti imaginezi. Pentru ca trebuie sa crezi in tine. Tu si numai tu poti sa transformi viata pe care o traiesti. Succes!

Si nu uita: Iubeste Zambeste Viseaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *