Molly’s Game sau povestea unei castigatoare

Nu sunt vreo experta in filme, dar stii vorba aia…ochii vad inima cere 🙂 Asa a inceput si pasiunea mea pentru filmul acesta. Dooooaaaamneeee ce film misto! Trebuie sa il vezi neaparat si cat mai repede. De ce? Pentru ca este alert. Si spumos. Si extraordinar. Si despre femei. Dar nu despre orice femeie. Despre femeia aceea care stie ca poate sa castige orice. Orice lupta. In orice domeniu. Ca orice isi pune in minte, pentru ca are incredere in ea, va reusi.

De ce trebuie sa vezi Molly’s Game? Pentru ca e vorba despre o femeie care reuseste intr-o lume a barbatilor.

Pentru ca este povestea mea si a ta. A celor care au incercat si au esuat. Dar nu s-au dat batute. Pentru ca viata este in final un joc plin de incercari, unele reusite si alte mai putin reusite. Dar fiecare incercare ne defineste, ne intareste, ne face mai bune si mai puternice. Cu fiecare lacrima suntem mai in fata, mai bune, mai experimentate. Cu fiecare zambet suntem mai castigate.

Molly’s Game este despre viata. Despre viata rea si despre viata buna. Asa cum e a fiecaruia dintre noi.

Aceasta nu este o recenzie de film, ci un strigat de exaltare. Este de departe unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultimul timp si mi-ar placea tare mult sa il vezi si tu si sa imi spui parerea ta.

Ah, si sa nu uit… Iubeste Zambeste Viseaza

Mai jos poti vedea trailerul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *