Cand Wonder Woman oboseste

Cine are senzatia ca e usor sa fii femeie, in primul rand nu e femeie (da, clar barbat).

Nu pun la socoteala machiat, demachiat, spalat, coafat, coafat din nou ca n-a iesit bine, facut cafea, spalat vase, spalat dinti cu pasta de albit de 70 de ori pe zi, sport, sport, epilat (Auuuu!!!), pensat, mani, pedi, sport, citit(degeaba frumoasa daca nu si desteapta), calcat, mop, dans si socializare, dans fara socializare, gatit (parca nu se mai termina. Chiar trebuie sa mancam in fiecare ziiii??? Nu era mai simplu o data pe saptamana? Dumnezeu face misto de noi).

Nu, o sa pun la socoteala doar celelalte lucruri: trezit de dimineata, culcat tarziu, facut un milion o suta de lucruri intre trezit si culcat, din care minimal un milion de lucruri pentru altii, si poate restul de o suta pentru tine (daca e o zi norocoasa evident!), spus cu ce sa se imbrace iubitul, apoi cu ce sa se imbrace copilul – NU, camasa aia nu merge cu pantofii respectivi, nici rochia de albina cu puloverul cu Mos Craciun, e aproape vara. Raspuns la telefon: clientilor, prietenilor, veterinarului, mamei, iubitului, mamei iubitului, notarului,

Mai pun la socoteala si cele omiecincisutecincizecidenoptinedormite (vreau apa, vreau lapte, vreau suzeta, vreau sa imi canti, vreau lapte iar, vreau sa imi spui o poveste – nu asta ca mi-ai mai spus-o mama, una noua vreau).

Si munca, o mai pun la socoteala si pe asta, munca si iar munca, pana cand iti zice copilul “mama, tu te-ai nascut sa faci cutii. (Asa sa fi fost?) ?

Tot ce vreau sa zic este asta: DA, sunt Wonder Woman. Dar jur cu mana pe inima ca pana si dududia fantastica mai oboseste.

Si cand oboseste pune pauza. Ia un pahar de vin alb bun, isi pune muzica buna (in surdina ca n-o mai tin urechile si nici nervii sa o auda la maxim) si dupa caz, scrie, ca acum, sau citeste ?

Tu ce faci cand fantastica din tine oboseste?

Cu drag,

I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *