Craciunul va fi Craciun si in pandemie

Cum redam magia Craciunului in plina pandemie?

Daca acum cateva luni nici prin gand nu ne trecea ca pentru omenire vor veni astfel de momente, sau daca asta vara ne imaginam ca virusul acesta ne va fura doar concediul si relaxarea de vara alaturi de prieteni…ei bine, iata ca se apropie Sarbatorile de iarna si noi toti ne intrebam cum vor arata?!

Provocarea este sa nu lasam pandemia sa ne fure ce avem mai de pret, si anume bucuria de a le spune celor dragi …TE IUBESC!

Craciunul cel cu targuri pline de bunatati si decoratiuni frumoase, Craciunul cel cu casa plina de prieteni si rude, Craciunul cel cu vizite la bunici si parinti…acest Craciun anul accesta ne va lipsi.

Si te intrebi ce ramane? Ramane iubirea fata de cei dragi..pentru ei faci tot acest sacrificiu…iar pentru sufletul tau…ramane sa te bucuri de fiecare clipa de sarbatori.

Cu gandul la amintirile frumoase ale anilor trecuti, cu dorul in suflet de toti cei mai iubiti tie… pregateste-te cu veselie sa le daruiesti magie celor din jur.

Iata cateva idei ce cu siguranta vor aduce zambetul pe buzele celor dragi:

Incepe cu tine, transforma-ti casa in propriul targ de Craciun, inveseleste fiecare colt cu miresme de mar copt si scortisoara si multe decoratiuni festive.

1. Aduna copiii in bucatarie si pregatiti impreuna cei mai deliciosi biscuiti din turta dulce, organizeaza o sedinta foto la tine in sufragerie cu toti imbracati in hainute asortate. Inrameaza fotografiile si trimite-le celor dragi. Provoaca-i sa isi fotografieze si ei tinutele festive si sa le trimita inapoi nepotilor. Ce dar mai frumos poti face ca amintirile ce raman o viata?!

2. Timite daruri personalizate prietenilor si rudelor prin curier. Ai grija sa le achizitionezi din timp si sa le transmiti chiar mai devreme, anul acesta cu siguranta toata lumea va trimite cadourile de Craciun prin curierat rapid si curierii se vor aglomera, nu vrei sa risti ca Buni sa nu primeasca la timp cadoul de Craciun.

4. Provoaca-ti cea mai buna prietena sa isi decoreze masa de Craciun si faceti un concurs de retete festive.

5. Copiii vor la colindat? Profita de tehnologie si inregistreaza filmulete cu cei mici cantand colinde si apoi trimite-le bunicilor si matusilor, cu siguranta vor aduce multa bucurie.

Avem cea mai buna scuza sa ne pregatim de Craciun chiar din Noiembrie:)

Cele mai frumoase decoratiuni si cadouri personalizate de Craciun le gasesti doar AICI:)

Imbratiseaza-i pe cei dragi sufletului tau cu cele mai frumoase urari! Bucuria de a darui si magia Craciunului se afla in fiecare din noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *