O brad frumos…..

Decorarea bradului de Craciun in avans binedispune si schimba tonusul casei:)

Cum alegem bradul de Craciun si cum il impodobim?

Se spune ca bradul de Craciun ar fi aparut pentru prima data la popoarele germanice, in Romania primul brad asa cum il stim noi astazi a fost impodobit la palatul lui Carol I de Hohenzollern in anul 1866. In scurt timp a fost preluata aceasta traditie in toate casele de romani.

De la curtea regala si pana astazi, bradul de Craciun a suferit diverse modificari in functie de tenditele in design. Azi poti impodobi un brad artificial( desi discutiile sunt pro si contra utilizarii plasticului), din diverse materiale textile, natural sau il poti realiza chiar tu din crengute uscate si decoratiuni tematice.

Indiferent de stilul ales, decoratiunile sunt cele ce dau personalitate si suflet sarbatorilor de iarna. Daca sunt si personalizate vei pastra amintirea draga a fiecarui Craciun petrecut impreuna cu cei apropiati de sufletul tau. Aici gasesti cele mai frumoase ornamente pentru pom.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand impodobesti bradutul preferat?! Daca in casa locuiesc si animalute( catel sau pisica) este de preferat sa atarni globurile de crengutele de la inaltime, astfel incat blanosii sa nu poata rontai din decor.

Daca pe langa pisica si catel sunteti fericitii posesori si ai unui copil cu varsta intre 1 an si 5 ani, atunci ideal este sa inlocuiti globurile de sticla cu cele din lemn si material textil. Alegeti decorul preferat de aici.

Asa catelul poate rontai in liniste, pisica va toarce relaxata si copilul nu poate sparge niciun glob.

Craciunul clasic este plin de culoare, si predomina verde si rosu. Dar cum orice traditie evolueaza si se adapteaza, astazi vei gasi o sumedenie de ornamente colorate si diverse gata sa faca din bradutul tau cel mai chic si cool brad de Craciun.

Daca vei opta pentru un brad natural, in ghiveci sau taiat a fi bine sa il achizitionezi dintr-un magazin specializat ce poate dovedi provenienta acestora cu acte ce atesta ca nu au fost taiati din padure ilegal.

Si pentru ca s-a dovedit ca decorarea casei cu ornamente vesele si potrivite de sarbatoare va schimba nu numai decorul ci si starea de spirit, noi am pornit luminitele si am scos decoratiunile…va invitam sa va bucurati de Craciun toata luna decembrie:)

Sa il asteptam pe Mos Nicolae pregatiti de Magie, nu uitati sa va asezati sosetele la vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *