Nunta in Pandemie

Cum spui Da in 2021 sau cum sa organisez un envenimant reusit in pandemie?!

https://lecose.ro/produs/halat-mireasa-personalizat-white-dream/

Nunta in Pandemie

Parca Dumnezeu a zis asa: nu-i suficient stres pe capul mireselor: sa aleaga alb sau ivoire, restaurant sau terasa, flori roz sau rosii, invitatii, voal, rochie, lumanari, biserica, nasi, tort de ciocolata alba sau fistic. Nu nu. Sa vina Covidu’, sa transforme si ultimul neuron, sa il tortureze cu pandemie/nepandemie. Restrictii sau lipsa lor, carantina sau necarantina.

Cu sau fara masca in biserica, realitatea esta una clara: nu regulile ne omoara, ci lipsa certitudinilor.

Daca mai marii nostri ar fi venit de la inceput si ar fi zis (presupunem prin absurd) asa: n-ai voie decat tu si barbatu’ cu nasii, la tine in sufragerie si cu slujba tinuta online pe zoom, jur ca nu m-ar fi deranjat. Aia e. Atata se poate. Dar daca vrei sa stii cum iti poti face nunta in iunie, ei bine, e important pe ce data exact, in ce localitate si daca esti  sigur de iubirea pe care v-o purtati ca viitori soti, e perfect. Alta siguranta oricum nu vei avea 🙂

De ce? Simplu! Regulile se schimba fara preaviz, dupa bunul plac sau cosmarul din noaptea anterioara a vreunuia dintre superputernicii nostri conducatori.

Concluzia? Trage aer in piept. O data, de doua ori, de trei ori. Ce este esential la o nunta? Stii deja. IUBIREA.

Nu locul, data, ora, invitatii sau faptul ce in pandemie ai mai pus 3 kg pe tine ca de’… cine stie sa te ingrase mai bine ca stresul si incertitudinea?

Dar daca vrei totusi sa fii la curent cu noile reguli (cel putin ultimele dupa verificarile noastre) le gasesti mai departe:

De la 1 iunie autoritatile promit ca in cazul unei evolutii pozitive vom avea voie sa organizam evenimente private( nunti, botezuri si evenimente festive) cu 70 de persoane la exterior si maxim 50 de persoane la interior.

Relaxarea restrictiilor va avea loc treptat si va fi conditionata de evolutia epidemiologica din fiecare localitate in parte si nr de persoane vaccinate la data respectiva. Asadar in cazul in care ai planuit sa spui da aceasta vara va trebui sa verifici constant ultimele reglementari in vigoare.

Noi suntem optimisti si ti-am pregatit cele mai frumoase colectii de nunta.

Le gasesti AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *