Tu cum iti organizezi prima luna a noului an ca sa-ti mearga bine tot anul?


Ianuarie este o luna tare ciudata, este prima luna a anului, a doua de iarna, un nou inceput…indiferent cum o privesti poarta cu sine melancolia magicului Decembrie. Vacanta s-a terminat, jobul e plin de task-uri, copiii incep iar scoala. Si cum asteptarea pana la prima crenguta inmugurita este destul de lunga ti-am pregatit cateva idei “testate” pentru un inceput de an cat mai lin si optimis.

In primul rand incearca sa scoti decoaratiunile de Craciun cat de repede dupa Revelion.  Pastreaza-le intr-o cutie de amintiri sau una de coletarie pe cele cu valoare sentimentala, astfel vei gasi usor si Craciunul viitor ornamenetele preferate.

Incearca sa reorganizezi intr-o maniera diferita mobilierul din casa, iti va da un sentiment de nou si proaspat si va diminua melancolia bradului vesnic verde si plin de luminite pe care tocmai l-ai scos. 
Umple casa de flori inmiresmate, ele vor improspata orice incapere si iti vor schimba tonusul instant,

Creaza-ti un obicei din a te plimba zilnic in aer liber. 30 de minute de mers pe jos fac minuni cu sanatatea noastra fizica dar si psihica. 

Petrece mai mult timp cu cei dragi… ei sunt un adevarat izvor de bucurie.

Fa curat in frigider si alege un regim alimentar echilibrat, hranitor si sanatos. 
Asculta muzica preferata dimineata la cafea si incheie ziua cu un film relaxant.

Cu siguranta stii expresia “Fa rai din ce ai”…cam asa sta treaba si cu ianuarie…sta in puterile noastre sa ne gasim resursele din a transforma in “Rai” lucrurile din jurul nostru.

Si nu uita esentialul - gaseste acele lucruri pe care le faci cu entuziasm si tine-le mereu aproape. Nimic nu se compara cu entuziasmul atunci cand ne gandim la starea de bine :)

PS: Vrei sa ii aduci cuiva zambetul pe buze? Alege un dar personalizat si da-i pe spate pe cei dragi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *