Ce se pune pe tava la mot sau turta. Prima aniversare a copilului

Nu stiu cum esti tu, dar eu, la primul copil, stiam deja (cand avea doua zile) ce facultate o sa urmeze, cum o sa isi poarte coditele impletite si ce balerina desavarsita va fi! La al doilea, a trecut un an si jumatate, si inca nu ii tin minte perfect ziua de nastere 🙂 (nu, nu il strig pe alt nume, deci suntem bine).

Ce-i drept, atat in primul cat si in al doilea caz, prima aniversare m-a prins usor nepregatita. (Amuzant, nu?) Asa ca pe ultima suta de metri am facut impreuna cu nasii copiilor planul despre petrecere, setul de 1 an si ce Dumnezeu sa punem pe tava de mot! (Gasesti seturi personalizate pt mot si turta superbe aici)
Daca ai ajuns sa citesti pana aici, sanse mari sa fii in aceeasi situatie cu noi 🙂 Nicio grija, te lamuresc imediat!

Cine aduce tava pentru mot?

Nasii sunt cei care aduc tava pentru mot, cutiuta pentru suvita, banutul de argint precum si hainutele copilului pentru prima aniversare. ( da da, sa nu ma injure nasii, pana una alta parintii aduc copilul nu?)

De ce punem lucruri pe tava?


Se spune ca drumul in viata si-l va alege copilul din tava, putand sa ghicesti cu usurinta ce meserie ii este dat sa aiba.


Ce obiecte se pun pe tava de mot si care este explicatia?


Carte – viitor plin de succes in domeniul cunoasterii
Pix – dragoste pentru scoala si scriitura
Verigheta – iubire, noroc in dragoste
Perie si Oglinda – frumusete si atentie catre imaginea de sine
Bijuterii  – simbol al bogatiei
Bani – viata imbelsugata
Extra – cheia de la masina, stetoscop, calculator, surubelnita, instrumente muzicale mici, ustensile de bucatarie, acuarele/pensula, fiecare specificand o meserie in domeniu

Orice ar alege copilul, nu uita sa fotografiezi/ filmezi momentul. Cu siguranta acest obicei este deliciul petrecerii si toti din familie il adora.

Si nu uita, daca ai nevoie de un set de 1 an personalizat cu adevarat special il gasesti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *