Ghid de supravietuire ca viitoare Mireasa

Si a dat Sfantu Petru si te-a cerut. Toti ingerii au strigat in cor A-l-e-l-u-i-aaaa. Misto. Inca te mai trec fiorii cand te gandesti la explozia de emotie, bucurie si (de ce nu!) frica, pe care le-ai simtit in momentul in care ai spus da. Doar ca minunatul cor al ingerilor a trecut mai repede decat iti puteai imagina, iar in urma lui a lasat o mare, rectific, un ocean, de intrebari. Unde? Cu cine? Cand? Pfuai…cat? Cine sa ne fie nasi? La ce biserica? Ce culori? Ce pantofi? Da da, imediat ajung si acolo…ce ROCHIE?

Wow. Multe. Multe rau. Si nimeni nu pare sa aiba raspunsul care sa ti se potriveasca, acel raspuns care sa iti satisfaca pana in cele mai mici detalii dorintele.

Adevarul e ca nunta nu trebuie sa fie perfecta. Si nici nu e. Stiu, suna cam straniu.

Dar mi-e ciuda de mor ca nunta a ajuns sa nu mai fie despre tine si el. Despre iubirea voastra. Ci mai degraba despre ce o sa spuna mamaie daca nu canta Ia-ti mireasa ziua buna, ori ce te faci daca sarmalele vin reci – cand tie nici macar nu iti plac sarmalele alea nenorocite, asa-i?

Prin Le Cose am avut bucuria sa cunosc multe cupluri in prag de nunta. Oameni frumosi si veseli si plini de visuri. Ok stii ce? Nu erau chiar asa veseli. Erau obositi. Intr-o continua cautare a perfectiunii, cautare care in loc sa ii apropie, pe alocuri ii dezbina.

Asa ca draga mea viitoare mireasa, te rog din toata inima, opreste-te. Nunta asta e despre tine. Despre el. Despre voi doi si… ATAT! Fa ce va place voua, cum va place voua. Vrei sa iti fie alaturi doar zece oameni? Minunat. Vrei sa porti rochie scurta roz aprins? Fa-o!!! Vrei sa ai muzica funky si sa fie toti costumati in flamingo si unicorni?! Da, te rog!

De ce? Nu doar pentru ca nu ii poti multumi pe toti. Ci pentru ca nici nu trebuie. Tu si el va celebrati iubirea, o aduceti la cele mai inalte note muzicale si o strigati in gura mare cat va tin plamanii. Asa ca fa sa merite fiecare clipa cu el. Nu doar nunta. Ci totul pana atunci dar mai ales dupa. Iubeste-l. Lasa-l sa te iubeasca. Si jucati-va. Pentru totdeauna, nu? ❤️

Si daca vrei sa iti pastrezi amintirile de la cea mai tare superpetrecere in care nu ai stat cinci ore sa iti pupi toate neamurile ci te-ai distrat la maxim cu -mai nou- sotul tau alaturi, atunci intra aici si vezi ce minunatii ti-am pregatit special pentru nunta ta ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *